tisdag 4 mars 2008

Diskoteket Live!

Ni som bor i eller i närheten av Uppsala borde verkligen inte missa det här:



(Följande information är snodd ur helgons gothforum)

På grund av att en medlem hoppade av och tyckte det var en bra idé att ge upp sitt gamla liv och flytta till kina, som förvisso är ett extraordinärt sätt att slippa melodifestivalen och falukorv.

Efter denne mans taktiska reträtt till Asien, hamnade diskoteket i en årslång inaktiv dvala då allt som hörde konstellationen till, mer eller mindre frös till is. Men i somras återupptogs arbetet med ny gitarrist och nya ambitioner. Och efter att ha suttit och tryckt i repan sedan dess och använt tiden till att skriva nytt material är det nu åter dags för oss förtappade själar att bege oss ut i världen och ta lite ansvar.

Vi har glamoröst nog fått en spelning som skall infinna sig på klubb Agaton @ HiJazz i Uppsala onsdagen den 5:e mars. Lämpligheten i detta är den att denna lokal ligger i stationshuset vilket innebär att långväga resenärer från till exempel den kungliga huvudstaden kan bevittna skiten och sen helt enkelt åka direkt hem och sova/festa vidare eftersom det är typ 20 meter till tåget. Detta blir den första diskoteketspelningen på något år och är väl kanske att betrakta som något slags reunioungig och därför ville jag gärna ge denna händelse lite extra uppmärksamhet.
Klubben börjar kl 20:00 och får vi som vi vill kliver diskoteket först upp på scen, gissningsvis kanske runt kl 22 eller nåt.

Under kvällens gång kommer även akterna sleazy romance och pokerface ljuva toner ljuda.



___________________________________________________________________

Lilla informationsrutan med förståelig information:
diskospelning 5:e mars, klockan 20:00, klubb agaton @ hijazz (stationshuset) uppsala.
___________________________________________________________________

Be there!
Alla narrar bär inte bjällror!
http://www.myspace.com/diskoteket

Inga kommentarer: